Print Page | Close Window

RSS Feeds

Printed From: Chalfont St Peter
Category: Frequently Asked Questions
Forum Name: FAQ
Forum Description: Frequently Asked Questions
URL: http://www.chalfontstpeter.com/forum/forum_posts.asp?TID=1733
Printed Date: 19 October 2017 at 7:15pm
Software Version: Web Wiz Forums 11.05 - http://www.webwizforums.com


Topic: RSS Feeds
Posted By: DanDan
Subject: RSS Feeds
Date Posted: 20 September 2005 at 3:19pm
I cannot link to the articles from the RSS feed.........am I alone

-------------



Replies:
Posted By: DanW
Date Posted: 20 September 2005 at 5:03pm
What aggregator are you using?

-------------
I used to be with it. But then they changed what it was. Now what I'm with isn't it, and what's it seems scary and weird.


Posted By: DanDan
Date Posted: 20 September 2005 at 5:34pm
Originally posted by DanW DanW wrote:

What aggregator are you using?


You got me there.................RSS seems to be built into 'Safari' running on
OSX 10.4.

-------------


Posted By: DanW
Date Posted: 20 September 2005 at 5:36pm
Strange, working on everything I've tried - although I must admit it's all Windoze.

-------------
I used to be with it. But then they changed what it was. Now what I'm with isn't it, and what's it seems scary and weird.


Posted By: DanDan
Date Posted: 20 September 2005 at 5:40pm
Looks like I am on my own..........all my other RSS feeds work ok except the
CSP feed.

Cheers anyway

-------------



Print Page | Close Window

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2016 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.co.uk